Over

Over

Even voorstellen

Ik ben Mar Bremer, inmiddels bijna 50 en 2,5 jaar geleden viel dit mooie pand in mijn schoot. Mijn voorliefde voor oude spullen en hun verhalen zorgden ervoor dat ik daar graag wat mee wilde doen beroepsmatig. Het was een bijzondere sprong in het diepe zonder opleiding en ondernemerservaring. Maar mede dankzij de hulp van mijn vrijwilligers hebben we gezamelijk een geweldige winkel neergezet waar ik elke dag heel erg trots op ben en waar mijn hart ligt.

Inmiddels zijn we zo ver gegroeid dat wij ook zelf woningen ontruimen en hierin families ontzorgen en actief meedenken. Geen enkele situatie is immers hetzelfde. Ons grootste pluspunt daarin is dat wij een sociaal bedrijf zijn en alles zullen doen om te helpen waar we kunnen. Met uw budget strak in het oog houdend.

Ook steunen wij diverse projecten door donaties van goederen. Zoals bijvoorbeeld naaimachines voor meisjes in Uganda, medische hulpmiddelen en school benodigdheden naar Gambia enzovoorts. Wij laten niemand in de kou staan. Een winterjas, een matras… je kunt natuurlijk niet alles weggeven, maar een mens in nood laat je niet staan.

Dit alles zorgt voor zeer enerverende dagen maar ik zou niet meer anders willen.

Werken bij Rebuy

De winkel word gerund door mij en een aantal lieve vrijwilligers. Wij bieden in onze winkel en magazijn ook plaats aan jong en oud met een afstand tot de arbeidsmarkt. Op die manier kunnen zij bij ons weer een dagbesteding krijgen, werken aan sociale vaardigheden en arbeidsethiek kweken.

Tevens heeft de winkel het predikaat: Erkend Leerbedrijf. Wij plaatsen stagiaires van praktijkonderwijs en MBO niveau 1. U kunt altijd contact met ons opnemen over de mogelijkheden die wij te bieden hebben.

Neem contact met ons op